Racskó Kamilla

Racskó Kamilla

Pszichológus

Bemutatkozás

Racskó Kamillának hívnak, okleveles pszichológus és komplex integratív terapeuta jelölt vagyok.

Pszichológusi munkám során nagy fókuszt helyezek az önismereti munkára. Úgy vélem az önismeret egyik fontos alappillére, hogy legyen rálátásunk és tudatosságunk a bennünk lezajló folyamatokra legyenek azok érzések, gondolatok vagy reakciók. Ha tisztább rálátásunk van a működésünkre, úgy a változtatás is megléphetővé válhat. A klienssel való közös munka során szeretek olyan gyakorlatokat alkalmazni, amelyek elősegítik ezt a folyamatot, és a kliens mindennapokban is használható gyakorlatokat kap a kezébe.

Mindemellett fontosnak tartom a mélyebben gyökerező sémák, gondolatok feltárását és megértését, hiszen ez is szükséges ahhoz, hogy az ember teljesebb képet kaphasson önmagáról. Ezen tartalmak feltérképezéshez a munkámban használok vizualizációs és imaginációs technikákat.

A kliensekkel való munkát abban a szemléletben végzem, hogy az ember képes a saját erejét felhasználva megoldani a problémáit, ha biztosítva van számára egy olyan környezet, amelyben felismerheti a benne rejlő erőforrásokat, amelyek szükségesek lehetnek a probléma megoldásához. Munkám során egy bensőséges, ítélkezésmentes, biztonságos és megtartó teret igyekszem kialakítani, amelybe bátran behozhatják érzéseiket és gondolataikat.

Szeretettel várom azokat a fiatal felnőtteket és kamaszokat akik szeretnének mélyebb ismeretet szerezni önmagukról, megválaszolatlan kérdéseik vannak, keresik a helyüket a világban.

Amiben segíthetek:
- Életvezetési problémák és elakadások
- Családi problémák és ehhez kapcsolódó elakadások
- Párkapcsolati problémák
- Önismerethez kapcsolódó kérdések
- Pályaorientáció
- Stresszkezelés

Rendelési idő

- csütörtök: 16:00-20:00
- online: előzetes egyeztetés szerint

Személyes elérhetőség

Tanulmányok

Komplex integratív terapeuta jelölt

Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület

OH kártya instruktor

Pszichológia MA

Debreceni Egyetem

Pszichológia BA

Babes-Bolyai Tudományegyetem

Szakmai tapasztalat

Pszichológus

Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató

Pszichológus

Szivárvány Idősek Háza

Pszichológus

Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat