Rólunk

Tudjuk, milyen nehéz önmagunk előtt is bevallani, ha valami nem megy. A segítségkérés pedig sokszor még ennél is ijesztőbbnek tűnhet.

Sokan még a legnehezebb napjaikon is próbálnak megfelelni mások elvárásainak, ahelyett, hogy a saját jóllétükre koncentrálnának. Éppen ezért létrehoztunk egy központot, ahol nem kell tökéletesnek lenned.

Várunk a nehézségeiddel, elakadásaiddal együtt, egy biztonságos és elfogadó közegben.

Kollégáink naprakész szaktudásuk és a folyamatos önfejlesztés mellett nyitottságukkal is támogatnak téged a mentális egészséged megőrzésében. Segítünk, hogy önmagad lehess és kiegyensúlyozottan éld a mindennapjaidat.

Nem kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot emailben és röviden összefoglalni, hogy milyen nehézséggel nézel szembe. Ha szimpatikusnak találod csapatunk valamely tagját, közvetlenül neki is írhatsz. Ha azonban bizonytalan vagy, hogy milyen módszer segítene legjobban a megoldás megtalálásában, írj a központi email címünkre (budapestmental@gmail.com).

Szakembereink ezt követően ismertetik veled az első találkozó előtti legfontosabb tudnivalókat és sor kerül az időpont egyeztetésére is. A folyamat elején abban kapsz majd segítséget, hogy megfogalmazd az aktuális problémát és azt, hogy milyen változásra lenne igazán szükséged. Ezzel máris teszel önmagadért, hiszen szembenézel a helyzettel, ahelyett, hogy a homokba dugnád a fejed 😊 A munka igazi része ezután jön, melyről bővebben itt olvashatsz.

Ha szeretnél még többet megtudni rólunk, kövess minket a közösségi oldalainkon is, ahol különböző pszichoedukációs anyagokat találhatsz.

Hírlevél feliratkozás