Szolgáltatások

Pszichológiai és Mentálhigiénés központunkban elsősorban felnőtt klienseinket segítjük a mentális egészségük megőrzésében és elakadásaik megoldásában.

Legyen szó az önismeret mélyítéséről, időgazdálkodási nehézségekről, pályaorientációs vagy életvezetési kérdésekről, szakembereink naprakész módszerekkel támogatják a lehető legjobb megoldás felfedezését. Hiszünk abban, hogy a pszichológiai tanácsadás egy aktív folyamat, mely a szakember és a kliens közös munkájának tekinthető. Mindkét fél időt és energiát fektet a folyamatba, közösen alakítják a folyamatot. Ehhez természetesen bizalomra és elköteleződésre van szükség. Éppen ezért a folyamat kezdeti szakasza (első 1-2 alkalom) a helyzet megismeréséről és a tanácsadási keretek kitűzéséről szól: szakember és kliens itt határozza meg, hogy milyen témán, milyen rendszerességgel és megközelítéssel fog dolgozni.

Az egyéni tanácsadási folyamat mellett a Budapest Mentálban lehetőség van pár- és családterápiás konzultációk igénybevételére is. Ez a rendszerszemléletű megközelítés kifejezetten hatékony családi életszakaszváltások, elköteleződési nehézségek vagy kommunikációs problémák esetén.

*Az árak és a kedvezmények szakemberenként eltérhetnek, az első találkozó előtt mindenképp érdeklődjön a pontos díjszabásról!
Szolgáltatásaink személyesen és online formában is elérhetőek.